İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı -

2. Duyurular

Ders Kayıtları ve Öğrenim Ücreti

DERS KAYITLARI ve ÖĞRENİM ÜCRETİ

•          Öğrencilerin ders kaydı yapabilmesi için geçmiş borçlarının ödenmesi gerekmektedir.  OBİS'in açık olması gerekmektedir .
•          Öğrenciler gerekli ücretleri ödeme yaptıktan sonra dekontu  miidb@gelisim.edu.tr  mail adresine atmaları gerekmektedir.
•          EFT ve HAVALE  işlemlerinde mutlaka Öğrencinin Adı ve Soyadı ve öğrenci numarası veya TC KİMLİK numarası  doğru yazılması gerekmektedir.
•        Uzatan  Öğrenciler önce OBİS’den ders kaydı yapmaları daha sonra  kredi başına 350 TL  olarak hesaplama yapıp ödemelerini veya ödeme planlarını hazırlatmaları  gerekmektedir.
•          Ders kayıtları kapatıldıktan sonra işlem yapılamayacağından tüm işlemlerin ders kayıt süresi içinde yapılması gerekmektedir

2020-2021 BAHAR YARIYILI
13 Şubat 2021 Cumartesi 22 Şubat 2021 Pazartesi DERS KAYITLARININ YAPILMASI (ONLINE)