İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı -

2020-2021 Taksitlendirme Seçeneğimize OTS Faizsiz Eğitim Kredisi

gelişim üniversitesi
  1.   İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
  2. Duyurular


2020-2021 Taksitlendirme Seçeneğimize OTS Faizsiz Eğitim Kredisi


2020-2021 Taksitlendirme Seçeneğimize OTS Faizsiz Eğitim Kredisi eklenmiştir.


OTS Faizsiz Eğitim Kredisi; okula yaptığınız yapılandırmalarınızda sağladığımız taksit seçeneklerine bir ek ve alternatif olarak, Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. ile kurumumuz arasında imzalanan eğitim kredisi anlaşmadır.
 
Detayları ve başvuru için izlenecek yol aşağıda belirtilmiştir.
 
- İçerisinde bulunduğumuz pandemiden dolayı kayıt yenileme ve yeni kayıt işlemlerinde kurumumuza gelmeden taksitlendirme yapabilmeyi sağlayacak olan bu yeni sistem, dilerseniz okulumuz içerisindeki Albaraka Türk Gelişim Üniversitesi Şubesinden veya şehir içi - şehir dışı herhangi bir Albaraka Türk şubesinden işlem yaparak gerçekleştirilebilir.
 
- Okulumuz Mütevelli Heyeti tarafından belirlenmiş olan zam oranları haricinde banka kaynaklı herhangi bir faiz işletilmesi söz konusu değildir. Sadece vadesinde ödenmeyen taksit tutarlarınız için bankanın belirlemiş olduğu oranlarda gecikme cezası uygulanacaktır. Konu ile ilgili detay bilgiyi kredi kullanımı esnasında bankadan alabilirsiniz.
 
- 2 yıllık bölümler için 1.500 tl, 4 yıllık bölümler için 2.500 tl peşinatınızı sitemizde IBAN numaraları mevcut kurumumuz adına açılmış banka hesaplarına eft veya havale işlemi ile gönderdikten sonra kalan kısmı için eğitim kredisi kullanılabilir. 
 
- Bu işlem için banka sizden kullanacağınız eğitim kredisi tutarı kadar proforma fatura isteyecektir. Bu belgeyi mail yolu ile veya telefonla veya şahsi başvurunuz ile tarafımızdan temin edebilirsiniz.
 
- Bundan sonra banka tarafından değerlendirilip eğitim kredisi kullanmak için herhangi bir olumsuz şartınız yok ise 9 ay olmak üzere taksitlendirmeniz yapılır. Yaptığınız yapılandırmanın evrağını yine mail yolu ile tarafımıza ulaştırdığınızda kaydınız sistem üzerinden tamamlanmış olacaktır.
 
- İlgili eğitim kredisini kullanmak için 18 yaş üzeri olmak ve kredi skor puanınızın uygun olması gerekmektedir. Krediyi öğrencinin kullanması gibi bir zorunluluk yoktur. Ailenizden veya 3. herhangi bir şahıs kredi skor puanı uygun ise ve adınıza borçlanmayı kabul ediyor ise eğitim kredisi kullanabilir.
 
- Eğitim kredisi aylık taksit ödemelerinizi okulumuza değil herhangi bir Albaraka Türk şubesine kredi ödemesi olarak yapmanız gerekir.
 
- İlgili işlemde herhangi bir ücret indirimi veya 9 taksitten daha fazla vade seçeneği mevcut değildir.